Марјан е религиозен човек

Loading...

Секој ден од неделата тој комуницира со Господ, или барем им порачува на другите да го прават тоа. Дознајте за што точно станува збор во денешниот афоризам.- Шест дена моли се да најдеш работа. А седмиот ден посвети му го на Господ.
Марјан Анѓеловски- Шест дена моли се да најдеш работа. А седмиот ден посвети му го на Господ.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...