Марјан го критикуваше готвењето на сопругата

Loading...

Како што вели заветот и во добро и во зло, веруваме дека Марјан нема така лесно да крене раце од сопругата поради нејзиното готвење. Прочитајте го денешниот афоризам и дознајте за што точно станува збор.- Жена ми готви како од шега. Но, шегата некогаш е пресолена.
Марјан Анѓеловски- Жена ми готви како од шега. Но, шегата некогаш е пресолена.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...