Марјан реши да се бори за подобро утре

Loading...

Тој знае дека некаде го чека подобро утре, но не знае каде точно се наоѓа тоа. Очекуваме дека наскоро ќе дознае, па ќе ја сподели тајната со нас. Во меѓувреме, прочитајте го денешниот афоризам.- Не чека подобро утре. Ама не знаеме каде не чека.
Марјан Анѓеловски- Не чека подобро утре. Ама не знаеме каде не чека.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...