Марјана повторно преубава и пресекси

Loading...

Марјана повторно не изненади. Нема крај на убавината кога таа настапува.
Сите со нетрпение ги очекуваме нејзините настапи. Знаете дека ПУЛС24 редовно пренесува и коментира за сите нејзини настапи. Веруваме дека се согласувате со нас.
Сега кога сезоната навлегува во своето финале потребно е да ја поддржиме со нашите пораки, смс-и. Таа тоа го заслужува…
Танц со ѕвездите – Осма емисија: Марјана Станојковска и Илија Карадакоски танцуваат пасо добле.Гласајте преку СМС со текст 08 на 14799.Марјана повторно не изненади. Нема крај на убавината кога таа настапува.
Сите со нетрпение ги очекувам

loading...