Мартовска јубилејна Фитнес забава

Loading...

Почувствувајте ја ZUMBA енергијата во целост.Клубот за Зумба, Аеробик и Пилатес „Fit One“ како клуб со кој Фитнесот во Македонија целосно придонесе да се развие, организира 10-та Зумба забава на 16-ти март во ноќниот клуб Станица 26, од 20:00 до 20:30 часот.
Подетални информации околу настанот можете да најдете на страната на „Fit One“ на Фејсбук и на нивната веб страна на следниот ЛИНККлубот за Зумба, Аеробик и Пилатес „Fit One“ како клуб со кој Фитнесот во Македонија целосно придонесе да се развие, организира 10-та З

loading...
Loading...