Машка Г точка: Патот до најјакиот оргазам

Каде е машката Г точка?
Машката Г точка е простатата. Тое е жлезда чија задача е произведување на семенски течности, но може да го донесе мажот до врвен оргазам. Се наоѓа седум сантиметри над задникот.
Масажа и допири по неа, некој мажи може да ги донесе до најјакиот оргазам што некогаш го имале.
Како од оргазам од соништата?
За да го доживеете на овој начин потребно е да бидете опуштени со партнерот но и подготвени за авантура. Ако сето тоа го имате, обидете се со стимуалција на простататата и тоа на два начини: со надворешна масажа или пак преку задникот. Каде е машката Г точка?
Машката Г точка е простатата. Тое е жлез

Пронајдете не на следниве мрежи: