Машки СМС навики кои на жените никогаш нема да им бидат јасни!

Има многу работи кои никогаш нема да ги сфатиме кај мажите. Една од тие работи се и нивните СМС навики, бидејќи не е ретка појава жените да се прашуваат што мажите сакаат да кажат со своите СМС пораки.
1.Не пишување СМС пораки
Она што на жените никогаш нема да и биде јасно е како мажите не можат да најдат 20 секунди да им пратат СМС пораки иако се на состанок, со друштво или слично? И, така се во круг.
2.Глупави одговори
Особено ако во пораката пишува нешто убаво како „би сакала да те видам“ и одговорот од мажот е „ОК“. За жал она за што мажите не се свесни се е „глупоста“ на нивните одговори.
3.Одговор со голема временска разлика
Толку голема разлика што ќе се изненадиш кога ќе го добиеш, бидејќи потполно си заборавила дека воопшто си пратила порака. Зашто тоа ги нервира жените? Па, не е возможно да не сте го погледнале мобилниот неколку часа.Има многу работи кои никогаш нема да ги сфатиме кај мажите. Една од тие работи се и нивните СМС навики, бидејќи не е р

Пронајдете не на следниве мрежи: