МАШКО-ЖЕНСКИ погледи на работите: Каква реакција предизвика СЕКСАПИЛНАТА фотографија на Марјана?

Loading...

Mажите не можеа да ѝ најдат маана на сексапилната Марјана, но жените најдоа неколку.Но, жените имаат поинаков поглед на нештата, особено кога се работи за друга жена.
Сигурно имаат уште многу, но нема да ги собере на фотографијата.
Дали станува збор за осветлувањето, изгледот на телото, фотошоп или најмал детаљ… мора на Марјана да ѝ се најдаат маани. 
Не верувате?

Еве како тие ја гледаат Марјана на календарот на „Пелистерка“.
ТУКА погледнете што мисли Ноне за календарот на Пелистерка
Но, жените имаат поинаков поглед на нештата, особено кога се работи за друга жена.
Сигурно имаат уште многу, но нема да ги собере на фотогр

loading...
Loading...