МАЖИ: Поради овие ситници жените ЌЕ ПОЛУДАТ по вас!

Ова се ситниците поради кои жените ќе полудат по вас…Момци, ако мислвре дека тајната во големото заведување се парите, перфкетниот изглед или славата- се лажете! Постојат работи кои жените ги привлекуваат како магнет.
Кога би ја прашале својата девојка, жена или некоја поранешна девојка во кој момент сфатила дека сте неодолив и дека сака да оди со вас во кревет- ќе добиете одговор кој ќе ве изненади.
Најчесто е во прашање некој целосно невербален гест, поради кои сте и станале целосно секси.
Погледнете го видеото и ќе дознаете што е тоа во машкото однесување кое ги возбудува жените.

 
Момци, ако мислвре дека тајната во големото заведување се парите, перфкетниот изглед или славата- се лажете! Постојат работи кои жените ги привлеку

Пронајдете не на следниве мрежи: