Мажи: Пружете и ваков секс и засекогаш ќе биде ваша!

Мажите и жените немаат ист поглед на сексот, но и нивните тела не функционираат на ист начин. Иако можеби не изгледа така, недостатокот на комуникација често може да биде пречка за взаемно задоволство. Без оглед на тоа што можеби сметате дека сте одличен љубовник, еве неколку совети кои ќе ви помогнат сексот да биде подобар.
Прозборете и поставувајте прашања
Жално е што многу мажи и жени се срамат да разговараат за сексот. Потребо е да зборувате и да кажете што сакате и што ве возбудува. Никој не чита мисли. Ако немате комуникација ќе немате квалитетен сексуален живот.
Правете им го на другите она што сакате тие да ви го прават
Посветеноста и меѓусебната почит се клуч за сигурен простои во кој може да уживате во сексот. Затоа правате го она што сакате и на вас да ви го прават.

 

Сексот не е  единствен пат за нејзиното уживање
Познато е дека на мажите им е полесно да постигнат оргазам отколку на жените. Голем број на мажите не можат да издржат толку, но секако таа не ужива само од сексот. Едноставно галете ја, бакнувајте ја….
Ако не е влажна не е подготвена
И женското тело има природни реакции на возбудување. Ако се обидувате да имате секс, а таа не е доволно влажна нема да уживате. Сексот треба да се случи кога двете тела се подготвени.
Не се замарајте со големината фокусирајте се на техниката
Без оглед на големината на пенисот, секој маж треба да се фокусира на техниката. Како што не се сите пениси исти така не се ни сите вагини. Па така научете добра техника. Без оглед на тоа што можеби сметате дека сте одличен љубовник, еве неколку совети кои ќе ви помогнат сексот да биде подобар.
Прозбо

Пронајдете не на следниве мрежи: