Мажите кои изневеруваат откриле со кои жени го прават тоа

Според истражувањата на еден сајт за љубовни состаноци, мажите обично ја договараат својата афера, а станува збор за личност од вашето опкружување. Интересното истражување открива како мажите ги изневеруваат жените.Анкетата била спроведена меѓу 1300 луѓе, а крајниот резултат покажал дека дури 27 % од мажите признале дека би ги изневериле своите девојки доколку се незадоволни од врската. Тие признале дека пробуваат да ја заведат колешката од работа. 
Тоа покажува дека “другата жена” не е мистериозна заводничка, туку некоја која е од вашето опкружување, некоја која можеби и сте ја споменале во некој разговор.
Според податоците, мажите најчесто одбираат личност која ја познаваат од претходно, а дел од нив сакаат да запознаат нова личност со која би имале секс и не би ја згрозиле нивната врска.
Тоа што е шокантно е дека 99 % од мажите признале дека имале афери или дека сериозно планираат да започнат афера. Главниот мотив за ова е сексот.
Од другата страна, 39 % од жените изјавиле дека ги изневериле своите момчина или сопрузи, а 35 % од нив размислуваат да изневерат. Жените признале дека доколку изневеруваат тоа ќе го направат со момци кои ќе ги привлечат со нивниот физички изглед.Анкетата била спроведена меѓу 1300 луѓе, а крајниот резултат покажал дека дури 27 % од мажите признале дека би ги изневериле своите девојки доколку

Пронајдете не на следниве мрежи: