Мажите не сакаат жени кои…

Жените кои сакаат да привлечат некои маж треба да се држат подалеку од лажен тен и нападна шминка. Тоа се двете работи кои му пречат на секој маж.
Повеќе од 35% од анкетираните мажи изјавиле дека жените со лажен тен и многу нападна шминка им изгледаат непривлечно.
Четвртина од испитаните мажи изјавиле дека не сакаат нападни и модерни чевли како што се спортските чевли со потпетица.
Трошење на пари за облека од познати брендови според мажите е исто така губење на време.
Кога е шминката во прашање, повеќе од половината мажи се одлучиле за шминка која го нагласува природниот изглед на жената.Жените кои сакаат да привлечат некои маж треба да се држат подалеку од лажен тен и нападна шминка. Тоа се двете работи

Пронајдете не на следниве мрежи: