Мажите со овие особини „НЕ ГИ БИВА“ во кревет!

Можеби имаат добра душа, но се лоши во кревет. Мажите со овие особини се најлошите во сексот. Топла препорака е што подалеку да бидете од нив, затоа што ако се најдете заедно воопшто нема да ви биде убаво.1. Сезнајко
Ова што жените често го истакнуваат како голема мана на својот партнер е фактот дека тој не слуша, а истиот проблем се случува и во кревет. Стручните лица велат дека мажите имаат преголемо его во најголем број случаи така што деталите врзани за интимниот однос често ги земаат здраво за готово. Па така, како и во секојдневието, истото се случува и во креветот. Преовладува нивното големо „јас“, така што секој обид за разговор завршува со „јас го знам тоа подобро“.
2. Секс без предигра
Жените сакаат предигра. И точка! Моментите на мазење и бакнување се високо на листата на приоритети. Ама мажите тоа го занемаруваат, сакаат брзо и без увертира, а на дамите тоа не им одговара.
3. Лоша хигиена
Мрзливоста кај мажите најчесто се гледа во кревет, каде што нивните „опојни“ мириси за кои тие сметаат дека се прашање на мажественост, на жените не им се привлечни нималку.
4. Молчи и работи
Молчењето не им е по волја на жените. Тие сакаат да слушаат длабоки гласови и тоа ако може со ист жар како кога мажите навиваат кога гледаат фудбал на ЕП на пример!1. Сезнајко
Ова што жените често го истакнуваат како голема мана на својот партнер е фактот дека тој не слуша, а истиот пр

Пронајдете не на следниве мрежи: