MB: Со еден клик до најубавите девојки од регионот

 Започнавме сосема спонтано со галерии од Македонски убавици, со цел да ја прикажеме убавината на овие девојки на пошироката јавност во нашава земја. Секоја девојка е убава на свој начин, а овие галерии го докажуваа тоа. Полека, но сигурно почнавме да се шириме за да стигнеме бројка од повеќе од 50 галерии на Македонски убавици. Во овие галерии, покрај девојките кои се фото модели, манекенки, па и обични девојки кои сакаат да ја промовираат својата убавина и сексипил, ги имавме и нашите добро познати убавици како Ноне Неделковска, Викторија Лоба, Лила Филиповска, Хелена Роза и многу други… 
Првата галерија ја направивме со Сузана Ал Сакини, во сега веќе далечниот август минатата година, која беше одлично прифатена од пошироката јавност. Имаше десетици илјади посети наредните денови.Сега решивме да направиме бренд од Македонски убавици и да и го презентираме на пошироката јавност она што го сака – убавината на жената, жените, женскиот род земено генерално.  
 Категоријата Македонски убавици, ја преименувавме во MB што значи Most beautiful girls (Најубави девојки) се со цел MB да ги  промовира прекрасните девојки не само од нашата убава Македонија, туку и од соседните земји, како Бугарија, Србија, Хрватска па и пошироко. Идејата е да започнеме потрага по убави девојки за да се прошириме како бренд во кој сите ќе уживаат, а девојките од нашата земја и регионот ќе имаат можност да се промовираат и да бидат видени од пошироката јавност.
 Како поддршка на новиот бренд оформена е и посебна фан страна каде што ќе можете да ги видите сите галерии на едно место (линк)
 -Сите девојки кои се заинтересирани, сакаат да дознаат нешто повеќе и пред се сакаат да ја истакнат својата убавина пред пошироката публика може да не контактираат на [email protected] 
 Исто така може да не контактираат и на нашиот (Facebook профил)
 Во прилог неколку галерии на нашите MB девојки

       
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Започнавме сосема спонтано со галерии од Македонски убавици, со цел да ја прикажеме убавината на овие девојки на

Пронајдете не на следниве мрежи: