Ме гризна додека имавме орален секс: Сега од неа барам…

Loading...

Излегов со другарите и бев многу пијан…Најпрво немавме план да излегуваме но бевме кај еден другар и пиевме. Мојата сопруга сакаше да оди дома па јас со моите другари продолжив во диско. Таму „снимив“ згодна девојка. Малку постара од мене но многу добра. И испратив пијалок за забава. Возврати. Набрзо отидов кај неа да зборуваме. Гради, нозе, уста…па таа имаше се. Многу се возбудив. Три саати разговаравме, ја молев да одиме во автомобил, во хотел, нејзиниот стан. Не сакаше. Флертуваше но ништо повеќе од тоа. Околу пет ми дозволи да ја испратам до автомобилот. 
На сила влегов во нејзиниот автомобил. Малку зборувавме и попушти. Ме задоволи орално и тоа најдобро во животот. Не сакаше секс…Додека орално ме задоволуваше така силно ме гризна што помислив дека ќе започне да ми тече крв. Болката траеше кратко, а по 10 секунди веќе се беше готово. Не сакаше да ми даде број од телефон. Одам постојано во истиот клуб но никако да ја најдам…Најпрво немавме план да излегуваме но бевме кај еден другар и пиевме. Мојата сопруга сакаше да оди дома па јас со моите другари продолжив во диско.

loading...