МЕДЕН МЕСЕЦ КАКО КОШМАР: Каков е овој почеток на брачниот живот…

Loading...

Младиот пар раскажал како поминал нивниот лет, кога авионот го фатила турбуленција која ги „фрлала“ стјуардесите и патниците.Луси и Давиц Вестбрук кажале дека слетувањето било застрашувачко. 
Една стјуардеса тешко е повредена и итно пренесена во болница. Пилотот се откажал од првото слетување во Неапол па летот е пренасочен во Рим. 
-Беше застрашувачки-каков почеток на брачнот живот- кажала Луси. 
Бебињата плачеа, луѓето врескаа и им беше лошо…

 
-После се разговарав со една стјуардеса која ми кажа дека ова и било најлошо искуство во нејзината 12 годишна работа. 
-Авионот почна да се спушта кога настанаа турбуленциите. Три стјуардеси паднаа.- раскал Давид. 
Имено, тој и Луси летувале на меден месец. Луси и Давиц Вестбрук кажале дека слетувањето било застрашувачко. 
Една стјуардеса тешко е повредена и итно пренесена во болница. Пило

loading...
Loading...