Меден месец од пеколот! Нема да верувате што побара од мене!

Loading...

Самото спомнување на меден месец, многу луѓе ги асоцира на романтични моменти, страсни ноќи и добра забава, но искуствата на овие парови, се нешто неочекувано…По свадбите, кои понекогаш можат да бидат многу напорни и стресни, за многу парови, медениот месец е период за мир и хармонија.
Медениот месец, би требало да биде во знакот на романтиката и сексот, барем ако се водите според американските филмови. Но, реалноста вели друго, а изгледа дека е се поголем бројот на новопечени младенци, на кои деновите по свадбата им се пеколен рај.
Многу анонимни луѓе, ги споделиле своите искуства на интернет и ги утешиле оние, кои досега сметале дека медениот месец не им бил совршен, бидејќи полошо од ова не може… Прочитајте:

 
„Го поминавме медениот месец во викендицата на неговите родители. Него му беше многу чудно да има секс во куќа во која редовно доаѓал со мајка му и татко му, и не ме допре…“
„Мојот сопруг многу се напи и ми кажа дека никогаш не сакал да се ожени со мене. На првата вечер од медениот месец помислував на развод!“
„Сопругот инсистираше да изнајми проститутка. Не одбив за да не се налути. Но, тоа беше лошо и понижувачко искуство.“По свадбите, кои понекогаш можат да бидат многу напорни и стресни, за многу парови, медениот месец е период за мир и хармонија.
Медениот ме

loading...