Медиумите во црвено-жолто како поддршка „За заедничка Македонија“

Македонските медиуми дадоа поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“. Телевизиите Сител, Алфа и Нова со црвено-жолти панделки и еден од симболите на иницијативата, даваат поддршка на граѓанската иницијата и порачуваат дека се за заедничка Македонија.Инаку, „За заедничка Македонија“ денес по 10-ти пат ќе го одржи протестниот марш со кој порачуваат дека се за зачувување на унитарноста на Република Македонија. Кон граѓанската иницијатива денес се приклучуваат 23 градови.

Инаку, „За заедничка Македонија“ денес по 10-ти пат ќе го одржи протестниот марш со кој порачуваат дека се за зачувување на унитарноста

Пронајдете не на следниве мрежи: