Менаџирајте го вашиот пенис!

Loading...

Можете да бидете менаџер на работно место, можете да бидете менаџер на својот живот, а исто така можете да го менаџирате и вашиот пенис! Да, добро разбравте!Можете да бидете менаџер на работно место, можете да бидете менаџер на својот живот, а исто така можете да го менаџирате и вашиот пенис! Да, добро разбравте!
Пред два дена Британскиот весник Гардијан објави статија на авторката Сузан Мурза тоа како да го чувате вашиот пенис по настрана од неволји.
Ова се десетте правила за „Менаџирање на вашиот пенис“.
1. Не го вклучувај твојот пенис во пораки со сексуална содржина. Посебно ако си јавна личност. Има бројни примери за вакви афери низ медиумите.
2. Не ја заборавај хигиената на својот пенис. Постојат еден куп продукти наменети токму за хигиената на половиот орган.
3. Не го пикај твојот пенис во предмети низ домот, како на пример тостер или правосмукалка. Тоа се стапици и дефинитивно е лоша идеја.
4. Не го користи својот пенис за уринирање во јавност. Постојат јавни вецеа за тоа, или пак може да завршите работа во било кое кафуле, никој нема да ве одбие.
5. Никогаш не го ставај твојот пенис во други ако е против нивната волја, па дури и да се пијани или да е сте во брак со нив. Тоа се смета за силување.
6. Не го именувај твојот пенис. Заостанато изгледа, а и смешно е. Патем, фановите на Џастин Бибер го именуваа неговиот пенис „Џери“.
Повеќе на think.mkМожете да бидете менаџер на работно место, можете да бидете менаџер на својот живот, а исто така можете да го менаџира

loading...
Loading...