Месецот кога сте родени открива од што се разболувате!

Месецот во кој сте родени открива од што најмногу се разболувате.Јануари:Висок крвен притисокСрцеви заболувања

Февруари:Малиген тумор на бели дробови или на бронхиитеДавење
Март:Срцеви болестиПроблеми со циркулацијата
Април:Болки во градиБолести со срце
Мај:Нема болести
Јуни:Болки во градиАстма
Јули:Нема болести
Август:Инфекции со очите
Септември:Респираторни инфекцииИнфекции на ушиТрескаАстмаПсихолошки нарушувањаКомпликации при бременост и раѓање
Октомври:Инфекции на белите дробови и респираторниот системСуво грлоВирусни инфекцииПодложни на убоди од инсектиДалековидностТешки периодиСтомачни проблемиПостнатална депресија
Ноември:Вирусни инфекцииСИДАПроблеми со цреватаПотешкотии при зачнувањеЗависност од апчиња против болкиВагинални проблемиДијарејаАнгинаПотешкотии
Декември:Модринки
 Јануари:Висок крвен притисокСрцеви заболувања

Пронајдете не на следниве мрежи: