Месецот на раѓање открива се за вас!

Loading...

Во кој месец сте родени? Месецот на раѓање открива се за вас. Јануари- Личностите родени во овој месец се сериозни и амбициозни, продуктивни, паметни, уредни и организирани. Сакаат да ги усреќуваат луѓето околу себе. Мирни се и воздржани. Сакаат деца и верни се. 
Февруари- Родените во овој месец се интелигентни, паметни, мирни, срамежливи, скромни, искрени, предадени, но и доста темпераментни. Склони се кон бунтовничко однесување кога ќе почувствуваат дека слободата им е ограничена, затоа што ја обожаваат.Сакаат нови пријателства и многу се храбри но и тврдоглави. 
Март- Родените во овој месец се доверливи, искрени, срамежливи, резервирани и таинствени. Сакаат постојан мир и спокој, но сакаат и да им угодуваат на блиските и саканите. Големи сонувачи и  многу сакаат да фантазираат. 

 
Април- Родените во овој месец се активни, динамични, одлучни, храбри, но и емотивни. Сакаат да си ги задоволуваат своите потреби, а сакаат и кога се во центарот на вниманието. Се трудат секогаш да се во движење но сакаат и да ги мотивираат сите околу себе. 
Мај- Родените во овој месец се тврдоглави, паметни, емотивни и добри соговорници. Никогаш не сакаат да остануваат сами или затворени во еден простор. Полни се со разбираање и имаат огромна самодоверба. 
Јуни- Родените во овој месец се пристојни, чувствителни, љубезни и прибирливи. Секогаш го сакаат она што е најдобро, но често знаат да бидат и темпераментни, духовити и забавни. Ретко ги покажуваат своите најдлабоки емоции и  и треба многу време да се опорават откако ќе ги повредат. 

 
Јули- Родените во овој месец се забавни, таинствени, мирни, горделиви, чесни, тактични и лесно достапни. Се грижат за туѓите чувства и пријателски се расположени, грижливи се и полни со љубов. Внимателни се но и остороумни. 
Август- Родените во овој месец се атрактивни, храбри, бестрашни, егоистични, горделиви и сакаат пофалби на нивна сметка. Лесно се лутат и не им е проблем да избувнат, но само ако се предизвикани, инаку се внимателни. Лесно склопуваат пријателства и многу сакаат да зборуваат. 
Септември- Родените во овој месец се внимателни, организирани и тивки, но знаат да бидат доста гласни кога има потреба од тоа. Верни се и искрени, паметни и многу често тежнеат кон подобро образование и поопширни информации. Тешко ги покажуваат чувствата. 

 
Октомври- Родените во овој месец се атрактивни, гламурозни, со прекрасен физички изглед, но и одлични мисли. Знаат да бидат брзи и претерано арогантни, но само во случаи кога се чувствуваат несигурно. Маана им е лесното губење на довербата. Добро проценуваат и полни се со љубов. 
Ноември- Родените во овој месец се уникатни, брилијантни, динамични, љубопитни, храбри, одлучни и трпеливи. Кога ќе се заљубат сакаат силно, емотивни се и романтични, но можат да бидат и непредвидливи во љубовта. Треба да им верувате, затоа што се одлични во чување тајни. Тешко ги контролираат емоциите и често избувнуваат.
Декември- Родените во овој месец се лојални, грижливи, нестрпливи и често избрзуваат. Не се егоистични, само се горделиви на она што ќе го достигнат. Најсреќни се кога се сакани, затоа што тогаш се најмоќни. Премногу се љубоморни и не можат да се контролираат.Јануари- Личностите родени во овој месец се сериозни и амбициозни, продуктивни, паметни, уредни и организирани. Сакаат да ги усреќ

loading...
Loading...