„Mи откажаа нозете и рацете,сега ми откажуваат и мускулите на срцето,белите дробови и бубрезите“

Loading...

На младиот Стефан му е потребна помош!Јас сум Стефан Ѓуревски. Имам 21 година и живеам во Скопје. Оваа facebook страна е создадена за мене, како апел за помош бидејќи немам сопствен facebook профил.
Немам бидејќи не можам да пишувам. Мојата дијагноза е прогресивна мускулна дистрофија. Со тек на годините ми откажаа нозете и рацете. Лек немаше.
Сега ми откажуваат и мускулите на срцето, белите дробови и бубрезите. Лек ИМА во Пекинг, но моите родители не можат да ги обезбедат потребните 29 000 $.
Ви благодарам што ќе ми го продолжите животот и ќе донирате по 100 денари вртејќи на бројот 077 143 413 или ќе уплатите средства на:
Стефан ЃуревскиЖиро сметка: 210700000609296Депонент: ПроКредит банка
( засега на бројот може да се донира само од ВИП семејството се обидува во најкраток рок да добие броеви и од Т-мобиле и од Оне, кои веднаш ќе ги објавиме)Јас сум Стефан Ѓуревски. Имам 21 година и живеам во Скопје. Оваа facebook&n

loading...
Loading...