Миа Костова се соблече ТОПЛЕС!

Loading...

Македонската водителка Миа Костова е дел од новогодишната честитка на модното студио „Драма“. Облечена во новата колекција на Ивана Кнез, првата Македонка што покажа гради во „Плејбој“, повторно се соблече топлес.Покрај оваа честитка, студиото кое се прослави со соработката со Тамара Тодевска, на 31 декември со секој купен производ ви подарува изненадување.
Покрај оваа честитка, студиото кое се прослави со соработката со Тамара Тодевска, на 31 декември со секој купен производ ви подарува изненадување.

loading...
Loading...