Мицковски и Гога во Брисел, фаците на сликата не ни делуваат баш најсреќни

Само краток коментар, оти една слика е илјада зборови, нели?
Се разбира ПРот и пропагандата од црно прават бело и обратно. Но ако се гледа по сликата, по гестикулацијата и по фаците на Мицко и неговата „надпартиска“ кандидатка не си поминале баш најдобро.
Па сепак оставаме на вас да пресечете. Нашата ценета публика го има последниот збор.
Повеќе за Гордана Силјановска ТУКА

Пронајдете не на следниве мрежи: