Мицковски си има совршен кандидат – за криење зад него, а божем не е партиски, значи да нема вина

Loading...

Тоа е себичната намера на Мицковски, по поразот на претседателските избори да каже дека во прашање бил надпартиски кандидат кој нема врска со партијата. Можеби затоа и Гога дава така либерални, да не речеме антивмровски изјави и тоа на кило.
Па сепак Мицко си ја промовира неговата Гога. Велиме негова оти на ВМРО сигурно не е, а и самата Гога си се огради од „небањатите“. Еве дел од реакциите, што заборавиле да ги избришат неговите ботови. 

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...