Мила Кунис е бремена од Ештон Качер?

Loading...

Мила Кунис и нејзиниот дечко Ештон Качер веќе неколку месеци се ободуваат да добијат дете. Мила започнала со употребување на витамини кои се користат во раната бременост.Страсните медуми шпекулираат дека Мила можеби веќе е во блажена состојба, бидејќи како што наведуваат,тие веќе некое време не ја симнуваат насмевката од лицето.
Мила одеднаш го променила својот стил на облекување, па се почесто носи широки маици и џемпери, такада се сомневаме дека така се обидува да го сокрие нејзиниот стомак.
Желбата и плановите настанале кога Мила му покажала слика од бебе во едно списание, па така и двајцата сфатиле дека се спремни на ваков чекор!
 
 Страсните медуми шпекулираат дека Мила можеби веќе е во блажена состојба, бидејќи како што наведуваат,тие веќе некое време не ја симнуваат насмевка

loading...
Loading...