МИЛАН ЗБЕСНА: Еве што изјави за новиот дечко на Рада!

Loading...

Милан Станковиќ тврди дека е среќен и задоволен без оглед на тоа што се шушкаше дека тој и Рада се смириле по раскинувањето со нејзиното поранешно момче Момир.-Радмила и јас не се слушаме. Нема причина да ми недостига… Ми се допаѓа нејзината песна, а знам дека и едвај нашла време да заврши сѐ како што треба – вели Милан кој се налутил кога го прашале како му се допаѓа врската на Рада и новото момче.
-Од каде да знам дали Харис е вистинско момче за неа? И зошто воопшто би разговарал за тоа и би размислувал? Не треба тоа да ме прашувате. За тоа не треба јас да зборувам – се разбеснил Станковиќ, на кого Берковиќ изгледа му е слаба точка.
Тој не сакаше да објаснува зошто со Рада повеќе не е во контакт и што мисли за Харис Берковиќ.
-Радмила и јас не се слушаме. Нема причина да ми недостига… Ми се допаѓа нејзината песна, а знам дека и едвај нашла време да заврши сѐ како што т

loading...