Милена Дравиќ во инвалидска количка!

Loading...

Иако добро се држела по смртта на сопругот, Драган Николиќ, актерката Милена Дравиќ очигледно попуштила.Славната актерка пред неколку дена била забележаба во инвалидска количка на аеродром во Париз, каде дело време и помагала цело време.
Милена потполно го запуштила своето здравје, откако последните последни години водела сметка за болеста на Драган, па сега се ја стигнало.Славната актерка пред неколку дена била забележаба во инвалидска количка на аеродром во Париз, каде дело време и помагала цело време.
Милен

loading...