Милица Тодоровиќ КОНЕЧНО ПРИЗНА: Еве што поправив на себе!

Loading...

Милица Тодоровиќ важи  за една од најдобрите, но и  најзгодните пејачки на балканската естрада.Но, Милица открила дека сепак сменила нешто на себе.
„Немам природни заби, моите заби беа како распадната труба. Морав да ставам вешатчки, бидејќи воопшто немам двојки на вилицата. Мајка ми  ме натера да одам на забар и благодарна сум ѝ за тоа“, признала Милица.
Пејачката повеќе пати говорела дека нема намера да стави силикони во градите, а открила и на кого  е.
„Градите и  стапалата ги имам на татко ми“, рекла пејачката во шега.Но, Милица открила дека сепак сменила нешто на себе.
„Немам природни заби, моите заби беа како распадната труба. Морав да ставам веша

loading...