Мими Оро: „Ми се допаѓа што сум глупава!“

Loading...

Старлетата Мими Оро на Фејсбук ги извести своите пријатели и фанови дека ќе гостува во една телевизиска емисија, повикувајќи ги сите да ја гледаат.Нејзиниот статус предизвика лавина коментари, како позитивни, така и негативни.
Некои ја пофалија дека гледале некоја претходна емисија, а еден од фановите постави прашање:
„А зошто да гледаме, имаш ли нешто паметно да ни кажеш?“
 На што таа одговори:
„Не, мене баш ми се допаѓа што сум глупава!“Нејзиниот статус предизвика лавина коментари, како позитивни, така и негативни.
Некои ја пофалија дека гледале некоја претходна емисија, а

loading...
Loading...