Министрите на СДСМ си поднесоа оставка

Loading...

Техничките министри на СДСМ, како и замениците министри од опозициската партија, денеска си поднесоа оставки. Генералниот секретар на СДСМ и технички министер за внатрешни работи во изјава за медиумите, побара од Собранието доколку остане на одлуката за распуштање, претходно да ги прифати нивните оставки. 
Спасовски потенцираше дека СДСМ нема да учествува на изборите доколку се оддржат на 24 април.Генералниот секретар на СДСМ и технички министер за внатрешни работи во изјава за медиумите, побара од Собранието доколку остане на одлуката за рас

loading...
Loading...