Миранда Кер вели дека Орландо ѝ признал дека се срами од фотографиите каде што е гол

Loading...

Сите ги видовме фотографиите од одморот на Орландо и Кејти во Италија, каде тој весла на даска за сурфање целосно гол.Миранда Кер, изјавила дека нејзиниот поранешен сопруг ѝ кажал дека се срами од сликите.
Таа изјавила за интервју:
„Боже! Тој ми пиша: „Леле, да знаеш колку ми е срам.“ Јас му одговорив: „Хмм, па што мислеше: Сериозно, што мислеше во моментот?““Миранда Кер, изјавила дека нејзиниот поранешен сопруг ѝ кажал дека се срами од

loading...