Мирослав Илиќ со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА: Браќа Македонци, сакајте ја својата земја!

Балканската ѕвезда Мирослав Илиќ во ексклузивно интервју за ТВ Нова упати поддршка за Македонците и повика да ја сакаме Македонија како што тој ја сака своја земја.– Мојата порака би била многу кратка. Браќа Македонци сакајте ја својата земја како што јас ја сакам мојата земја, а што се однесува до мене, ја имате сета поддршка, кажа Мирослав Илиќ за ТВ Нова.– Мојата порака би била многу кратка. Браќа Македонци сакајте ја својата земја како што јас ја сакам мојата земја, а што се однесува до мене,

Пронајдете не на следниве мрежи: