Мисајловски на состанок за транспорт и енергетика во Брисел

Loading...

Состанок е во организација на Комесарот за проширување на Европската комисија,  Јоханес Хан.Министерoт за транспорт и врски Владо Мисајловски денеска ќе присуствува на состанокот на министри за транспорт и енергетика на земјите од Западен Балкан што ќе се оддржи во Брисел.
Состанок е во организација на Комесарот за проширување на Европската комисија,  Јоханес Хан.Министерoт за транспорт и врски Владо Мисајловски денеска ќе присуствува на состанокот на министри за транспорт и енергетика на земјите од Западен

loading...
Loading...