Мисица морала да ја врати круната, не била достојна за неа

Loading...

Мисицата од Русија  Ина Жиркова ја вратила освоената титула, бидејќи се покажало дека не е достојна за неа.
Имено, во едно интервју и биле поставени неколку прашања од општа култура. Таа дала неколку смешни одговори како на пример дека Сонцето се врти околу Земјата.
„ Кога подобро ќе размислам може и Земјата се врти околу Сонцето, не  знам, всушност немам поим“- изјавила мисицата.
Таа е сопруга на познат руски фудбалер, а титулата ја освоила со својата убавина, но, не поседува ни еден талент.
Руските но и светските медиуми ја искористиле оваа вест за да и се изнасмеат, па таа потоа била и приморана да ја врати круната.
По тоа Ина изјавила, дека не е крај на светот, најважно е што е таа среќна сопруга и мајка.
 Мисицата од Русија  Ина Жиркова ја вратила освоената титула, бидејќи се покажало дека не е достојна за неа.

loading...