Мислел дека животот му е готов: Но, јогата му помогнала да оди напред!

Loading...

Артур Бурман беше ветеран кој се здоби повреда за време на своето учество во Заливската војна. Лекарите му кажале дека тој никогаш повеќе нема да може да се движи без помош на медицински помагала.Но, тој случајно налетал на страната на Дајмонд Далас која изобилува со содржини за практицирање на јога и решил да му испрати мејл.
Далас бил трогнат од неговата приказна и со тек на време почнал да комуницира со него преку мејлови и телефон. Тој го охрабрил Артур да продолжи да се труди и го натерал да верува дека сѐ е можно.
Иако докторите му рекле дека никогаш повеќе нема да може да оди, Артур решил да си даде уште една шанса. Тој многупати паднал, но секогаш ја кревал главата и продолжувал да се труди.

Со текот на времето, Артур станувал сѐ посилен и почнал да го губи вишокот килограми. Поради специјализираната јога на Дајмонд Далас, тој добил неверојатно чувство за рамнотежа и флексибилност.
Целта му беше да прооди, погледнете дали му се остварило тоа:
Но, тој случајно налетал на страната на Дајмонд Далас која изобилува со содржини за практицирање на јога и решил да му испрати мејл.
Далас

loading...
Loading...