Мислела дека го пронашла совршениот партнер: Но, го изгуглала неговото име и СЕ ИЗНЕНАДИЛА од резултатите!

Loading...

Ајана Дуки (33), мислела дека го пронашла совршениот дечко. Три години биле во врска, а во април 2008 година, примила порака од својот пријател Рајан. „Многу ми е жал за сѐ што ти се случи“, пишувало во пораката.Не ѝ било јасно за што станува збор, а Рајан само кратко одговорил: „Само изгуглај го името на Спајк“.
Го вклучила компјутерот и го напишала неговото вистинско име, изгуглала и се шокирала од резултатите. Имено, нејзиниот дечко бил уапсен поради убиство на поранешниот дечко на неговата девојка.
Со оглед дека немала поранешен дечко, помилила дека новинарот во статијата погрешно ги пренел информациите. Но, се испоставило дека не била грешка. Спајк ја изневерувал Ајана со друга девојка и го убил нејзиниот поранешен дечко.
„Дознав дека една од жените со коишто ме изневеруваше Спајк, има луд поранешен дечко кој провалил во нејзината куќа кога Спајк преспал кај неа. Се степаа и Спајк го уби“ – напишала 33-годишната жена во својот текст за Њујорк Пост.
Ајана му раскинала и оттогаш повеќе не се слушнале. Но, подоцна дознала дека Спајк се извлекол од одењето во затвор бидејќи убил човек во самоодбрана.
„И денес не можам да поверувам дека некогаш имав толку малку самодоверба. Имам нов дечко, но не сакам тој да ме дефинира. На некој начин, Спајк ми направи услуга“.Не ѝ било јасно за што станува збор, а Рајан само кратко одговорил: „Само изгуглај го името на Спајк“.
Го вклучила компјутерот

loading...
Loading...