Мислевте дека вие го имате НАЈЛУДОТО СЕЛФИ? – Грешите!

Селфито на Ли Томпсон веќе го нарекуваат едно од најлудите во историјата.Томпсоновиот автопортрет од врвот на статуата на Христос Спасителот во Рио, истовремено е импресивен и застрашувачки.
Томпсон таму се најде за да се фотографира за СП, а неговиот колега успеа да му организира специјална посета на кипот во што му помогнале и некои работници кои таму се нашле.
Резултат на сето тоа е фотографијата која се најде на социјалните мрежи.
Скулптурата е висока 39.6 метри (од што само поглогата има висина од 9.5 метри) и има тежина околу 700 тони, а се наоѓа на 709 метри надморска височина.
Погледнете на следната страна:

Томпсоновиот автопортрет од врвот на статуата на Христос Спасителот во Рио, истовремено е импресивен и застрашувачки.
Томпсон таму се најде

Пронајдете не на следниве мрежи: