Мистерија: Дали вакцините за деца и возрасни се заразени со рак?!

Постојат голем број контроверзни теории, кои за многумина дури има докази дека се вистините, но властите низ светот прават се, сето тоа да не излезе на виделина и да не се открие нивната шокантна вистина. Една од теориите е поврзана со медицината и вакцините. На прашањето дали постојат вакцини за деца и возрасни кои се заразени со рак, како цел на некој лабораториски експеримент се уште нема никој точен одговор. 
Сепак, сите знаеме дека многу од вирусите како и типовите на рак кај човекот се покажале дека се вештачки односно се создадени од човечка рака. 
Постојат истражувања кои покажале дека повеќе од 10 милиони Американци се заразуваат од рак и други тешки болести откако претходно ќе примат вакцина кооја најверојатно треба да им го зајакне имунитетот и да ги заштити од многуте штетни болести. 
На страната на една американска здравствена организација, се појавило документ, кој набрзо бил отстранет поради безбедноста на населениот од кревање паника. Оние неколкумина кои успеале да го прочитаат документот, сфатиле дека повеќе од 98 милиони Американци примиле вакцина која содржела заразна бактерија која може да предизвика сериозни болести врз здравјето на луѓето. 

Вакцината е наречена SV40 и откако се установило дека таа е причината за мноогуте заболени Американци, веднаш била тргната од упоотреба. 
Од оние кои ја примиле вакцината, ДНК анализата покажала дека имаат повеќе од 60 отсто шанси да се заразат од рак и тумор на одредени органи и делови од телото. 
Откако излезе оваа вест во јавноста, документот веднаш исчезна, а никој од медиумите, не објави нови информации, со што остана мистерија дали и колку Американци се заболени од рак и тимор откако ја примиле вакцината SV40. На прашањето дали постојат вакцини за деца и возрасни кои се заразени со рак, како цел на некој лабораториски експеримент се уште нема никој точен

Пронајдете не на следниве мрежи: