Мистерија која го решава случајот за убиството на Јелена

Loading...

Трагичната смрт на Јелена Марјановиќ во себе крие мноштво тајни. Полицијата по 20 часа потрага го пронашла телото во каналот во Борча, недалеку од местото на кое исчезнала.Според зборовите на нејзиниот сопруг, Јелена се раздвоила од него и ќеркичката Јана, тие останале на полјанката да си играат, додека таа заминала на трчање по насипот.
Нејзината мајка ѝ се јавувала на мобилниот телфон, но нејзиниот повик некој упорно го одбивал. Зоран изјавил дека Јелена се јавила кај својата мајка, додека била на половина стаза, а по половина час нејзината мајка повторно ѕвонела. На тој повик некој одговорил но молчел 43 секунди.
Следното утро полицијата ја пронашла тренерката на пејачката, патиките, мобилниот телфон и траги од крв. Неколку часа подоцна, на само неколку метри одалеченост, во каналот е пронајдено безживотното тело на Јелена.
Зоран Марјановиќ е единствениот уапсен од деветте осомничени за убиство на пејачката Јелена.Според зборовите на нејзиниот сопруг, Јелена се раздвоила од него и ќеркичката Јана, тие останале на полјанката да си играат, додека таа заминала н

loading...