Мистерија: Мајка, татко и двете деца исчезнале пред три години- телата најдени неодамна во пустина!

Loading...

Во плитка гробница во пустина во околината на  Калифорнија се претпоставува дека се пронајдени телата на семејството кое мистеризоно исчезна во 2010 година.Како што е соопштено полицијата успеала да ги пронајде телата на Џозев Мекстеј и неговата жена Самер како и телата на нивните деца.
Се уште се чека официјалната потврда за идентификација на телата. Нивните коски ги пронашол еден мотоциклист кој возел низ пустината.

 
Сеуште не се знае причината за нивното исчезнување. Засега се претпоставува дека семејството е жртва на нарко-картел.
Семејството пред да исчезне планирало да го напушти градот. Полицијата ќе продолжи да го истражува случајот.
 
 Како што е соопштено полицијата успеала да ги пронајде телата на Џозев Мекстеј и неговата жена Самер како и телата на

loading...
Loading...