Мистерија на Кипар, луѓето во паника: Небото светнало, се слушнал татнеж, а потоа се затресла и земјата!

Полицијата е испратена во потрага за остатоци од метеор.Жителите на Кипар, велат дека на небото виделе зелено-бела светлина, а потоа слушнале силна, далечна експлозија која го потресла тлото, полицајците трагаат за остаток од метеор.
Ова се случило над планинскиот венец Тродос, во ноќта измеѓу четвртокот и петокот.
Јорданис Димитријадис, портпаролот на Геолошката служба на Кипар, рекол дека не е пронајден никаков доказ за предмет од вселената.
„Ако извештаите се точни, веројатно бил некој не толку голем камен и дека експлодирал восоко на небото, а парчињата се растуриле, сепак полицијата трага“, изјавил тој.Жителите на Кипар, велат дека на небото виделе зелено-бела светлина, а потоа слушнале силна, далечна експлозија која го потресла тлото, полицајците

Пронајдете не на следниве мрежи: