Мистерија: Скопски „Голф“ со месеци стои на тротоар во Сараево

Loading...

Во сараевска населба Добриња, веќе неколку месеци возило од брендот Volkswagen Golf  со македонски, поточно, скопски регистарски таблици и избушени гуми, стои паркирано на тротоар.Возило со скопски регистарски таблички и дупнати гуми со месеци стои во Добриња, Сараево, пишува босански Дневни аваз.
Жолтиот „Фолксваген голф“ стои на самиот тротоар и со месеци воопшто не е поместено, па крие голема мистерија зад себе.Граѓаните апелираат возилото да се премести од тротоарот и да се санкционира проблемот, но не се знае дали станува збор за напуштено или украдено возило.Возило со скопски регистарски таблички и дупнати гуми со месеци стои во Добриња, Сараево, пишува босански Дневни аваз.
Жолтиот „Фолкс

loading...