Мистеријата продолжува: Пет патници се чекирале, па во последен момент се откажале од летот

Откриен е нов доказ. Последните информации говорат дека кај Виетнамската обала е најден отпад, кој би можел да припаѓа на авионот.Исчезнувањето на малезискиот авион е „воздухопловна мистерија без крај“, изјавил заменик директорот на Малезиската цивилна воздухопловна служба Азхарудин Абдул Рахман.
Според најновите сознанија на истрагата, пет патници се чекирале за лет, но во последен момент  го повлекле својот багаж од авионот и се откажале од патувањето.
Откриен е нов доказ.
Иако во текот на потрагата за авионот и од воздух и од море нема ни трага веќе трети ден, последните информации говорат дека кај Виетнамската обала е најден отпад, кој би можел да припаѓа на авионот.
Во меѓувреме Малезија ја има проширена потрагата за авионот.
„Областа на потрагата е проширена во Јужното кинеско море“ соопшти началникот за цивилно воздухоплоство  Азхарудин Абдул Рахман.Исчезнувањето на малезискиот авион е „воздухопловна мистерија без крај“, изјавил заменик директорот на Малезиската цивилна воздухопловн

Пронајдете не на следниве мрежи: