Мистеријата се разоткрива: Отворање на сефовите на Аркан!

Loading...

Приватните сефови на Жељко Ражњатовиќ Аркан ќе бидат отворени и нивната содржина проверена…Приватните сефови на Жељко Ражњатовиќ Аркан ќе бидат отворени и нивната содржина проверена, одлучи судот на барање од Обвинителството за воени злосторства, пишува Блиц.рс.
Исто така ќе биде откриено колку сефови на Аркан има во банката, зошто Обвинителството за воени злосторства е заинтересирано за нивната содржина, и за кое масовно убиство Хашкиот трибунал го обвини Аркан.
Инаку сефовите на Аркан не биле отворени цели 14 години, пејачката Цеца сопругата на покојниот, тврди дека не земала ништо од нив. Приватните сефови на Жељко Ражњатовиќ Аркан ќе бидат отворени и нивната содржина проверена, одлучи судот на барање од Обвинителството за воени злос

loading...
Loading...