Мистериозната старлета: Кој ја прегрнува Станија?!

Loading...

Станија во обид да биде мистериозна објавила фотографии на кои нејзиното старо – ново момче и стои зад грб, а неговата рака е меѓу нејзините нозе. Старлетата Станија Добројевиќ на сите можни начини се обидува да објави дека е повторно во врска со Филип Панајотовиќ.
Малку, малку па ќе објави фотографија со „мистериозен“ маж, на кој не му се гледа ликот. Сепак, сите веќе по конституцијата знаат дека се работи за Филип. Како тоа да не беше доволно, такви фотографии објави и Филип, секако со раката на старлетата но без ликот.

Станија во обид да биде мистериозна објавила фотографии од пижама – парти, на кои Панајотовиќ и стои зад грб, а неговата рака е меѓу нејзините нозе. 
Старлетата Станија Добројевиќ на сите можни начини се обидува да објави дека е повторно во врска со Филип Панајотовиќ.
Малку, малку па ќе о

loading...
Loading...