Мистичната енергија на 29 февруари го менува животот на еден знак

Loading...

Денешниот ден ќе биде неверојатно вибрирачки за Рибите, така што клучно е да останете приземни и фокусирани за во потполност да успеете да ја впиете енергијата која ќе ви ја упати 29 февруари.Секоја година, бројот 29 се повторува еднаш во секој месец, освен во февруари, бидејќи во овој месец тој се појавува секоја четврта година. Со оглед на тоа дека сега е 29.02.2016 (2+9=11 и 2+2+0+1+6=11), тоа значи дека денешниот ден се смета како 11:11. Се работи за многу ретко случување.
Доколку земеме во предвид дека броевите 29 и 2 се поклопуваат секоја четврта година, не очекува ден преполн со интригантна енергија. Не само што е во прашање престапна година, туку и престапниот ден се поклопува со клучниот број 11:11 кој претставува будење и просветлување.
Бројот 11 во нумерологијата представува визија, уметничка креација, успех и индивидуалност.
Рибите се духовно најнапредниот знак, што значи дека моментално ќе почувствуваат длабока поврзаност со своите емоции, интуицијата и креативноста. Комбинацијата на овие карактеристики брзо ќе ги доближи до работите кои судбината им ги наменила.
Рибите исто така се последниот знак од Зодијакот, така што овој период преставува момент кога е потребно да се простат со своето претходно постоење и да се подготват за нова фаза исполнета со енергија која ја носи бројот 11:11.
како воден знак , Рибите поседуваат грациозност и вештина да ги заобиколат сите пепреки наместо да плимаат против струјата во обид да се изборат со сите работи кои во минатото ги успорувале.

 
Сега е момент припадниците на овој знак да ги искористат своите мисли, емоции, чувства, сеќавања и верувања како клучни работи бидејќи тие се оние важните за во иднина.
Во случај да постои нешто што не им одговара на Рибите или се мачат во одредени сфери во животот, сега е вистински момент да се свртат кон старите рани и да ги решат.
Оваа нова енергија ќе им помогне подобро да се грижат за себе на сите полиња- емотивно, физичко и ментално- и да се ослободат од старата карма која ги кочела во животот.

Моментот за ново будење на Рибите ќе им помогне во потполност да ја превземат судбината во свои раце и да почнат да ги исполнуваат своите цели со просто обраќање внимание на сигналите кои се наоѓаат околу нас.
Рибите денес имаат ретка можност да ја искористат енергијата која им е ппонудена бидејќи овој број нема поврторно да биде достапен неколку години.
Затоа токму денешниот датум дефинитивно е еден од оние „желбите и чудата се исполнуваат“ денови.
Рибите денес ќе го увидат потенцијалот кој го поседуваат, што ќе им овозможи да ги остварат оние работи за кои мечтаеле.Секоја година, бројот 29 се повторува еднаш во секој месец, освен во февруари, бидејќи во овој месец тој се појавува секоја четврта година. Со огле

loading...
Loading...