Митинг на ВМРО- ДПМНЕ и коалицијата во Охрид

Loading...

Голем број на граѓани излегоа вечерва плоштадот „Св. Климент Охтридски“ во Охрид да го проследат митингот на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата.ВМРО-ДПМНЕ, со митинзите традиционално започна од Охрид. Денешниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ започна предмалку, а пред симпатизерите ќе зборува и претседателот на партијата Никола Груевски. Мото на овие избори за ВМРО-ДПМНЕ ќе биде слоганот „Нова ера“.
ВМРО-ДПМНЕ, со митинзите традиционално започна од Охрид. Денешниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ започна предмалку, а пред симпатизерите ќе зборува и претсе

loading...
Loading...