Млада жена почувствувала чудно чешање, не ни помислувала дека всушност има тумор!

Loading...

Лијам Кросли мислел дека тој и неговата вереница Луси се на праг на светла иднина. Требало да се венчаат, а таа ја добила работата од своите соништа. Но, парот преживеал вистинска ноќна мора.Луси, во јуни 2013 година, почувствувала чешање по целото тело. Веднаш му се јавила на вереникот.
– Никогаш не била особа која крева паника вез причина, па знаев дека е нешто сериозно. Појде на лекар, и и дадоа крема за кожа. За жал, стана уште полошо. Кожата и отече од чешање. Тогаш лекарите помислиле дека е сигурно алергија. Но, не беше – се потсетува вереникот.
На никој не му паѓаше на памет дека девојка од само 27 години е болна од рак. Во нејзиниот црн дроб имало рак.

– Кога и рекоа дека е болна од рак, се скрши. Се обидов да не плачам, да бидам силен за неа, но сепак бев безнадежен – вели Кросли.
Туморот беше едвај видлив, голем само неколку милиметри, но се покажа како кобен.
Овие тумори се толку мали и подмукли, што тешко се откриваат. Тивко напаѓаат се додека личноста не пожолти од токсините во телото. Борбата станува тешка, па и смртта кај ваквиот вид на рак е неизбежен
Луси, за жал, не успеала да преживее.Луси, во јуни 2013 година, почувствувала чешање по целото тело. Веднаш му се јавила на вереникот.
– Никогаш не била особа која крева паника

loading...
Loading...