Млади со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Група млади граѓани се приклучи на протестниот марш на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ во Скопје.
 Со пораки „Од младите со срце за Македонија“, „Нема да ви помине“ и „И шмизлите се за Македонија“ тие се спротивставуваат на Тиранската платформа, и јасно кажуваат дека не сакаат да се менува уставниот карактер на Македонија.Со пораки „Од младите со срце за Македонија“, „Нема да ви помине“ и „И шмизлите се за Македонија“ тие се

Пронајдете не на следниве мрежи: